Δελτίο Τύπου για την Χοροεσπερίδα 10/08/2015 PDF Εκτύπωση E-mail

Το Σάββατο 8 Αυγούστου 2015 ο Σύλλογος Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου Άνδρου, πραγματοποίησε την καθιερωμένη καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του στο κατάστημα "Punta Playa" στην παραλία Συνετίου.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Άνδρου κ. Βουραζέρης Τάκης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λαβδας Αντώνης , ο Πρόεδρος του χωριού μας κ. Κουμαριανός Κώστας , ο π. Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Λιοπύρος Κώστας, ο Προέδρος του συγχωριανού μας Συλλόγου "Το Συνετί" κ. Καλογρίδης Γεώργιος και ο Πρόεδρος του Πανανδριακού Συλλόγου Ναυτικών κ. Μπράτης Ιωάννης.

 

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα έως τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους μίας καταπληκτικής 8μελούς ορχήστρας και την λαϊκή φωνή της Λίτσας Γιαγκούση. Ομολογουμένως ήταν μια όμορφη λαϊκή-νησιώτικη βραδιά  και όσοι παρέστησαν είχαν ευχαρίστα εκπλαγεί από το μουσικό πρόγραμμα που προσέφερε ο Σύλλογός μας,  στα μέλη και τους φίλους του. Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι μουσικοί της ορχήστρας πλαισιώνουν καταξιωμένους καλλιτέχνες. Την νησιώτικη νότα της βραδιάς, μας χάρισε ο συμπατριώτης μας κ. Κακλαμάνης Σ. με το βιολί του.

 

 

Ευχαριστούμε θερμά όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας και συνέβαλλαν με την παρουσία τους και την αγάπη τους να συνεχίσουμε να συντηρούμε και να αξιοποιούμε το Λαογραφικό Μουσείο Συνετίου Άνδρου.

 
© 2010 Συνετί Άνδρου