Δελτίο Τύπου Ενημέρωση PDF Εκτύπωση E-mail

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ       Συνετί: 01-07-2013

 

Αγαπητά μας μέλη,

με τις συμπληρωματικές διαδικασίες που έλαβαν χώρα στις 7 Ιουλίου 2013, εντός του χώρου του Μουσείου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας έχει ως εξής :

 

Τακτικά μέλη Δ.Σ.

 

Πρόεδρος:

Φακής Δημήτριος

Αντιπρόεδρος:

Γιαννάκης Χρήστος

Γραμματέας:

Τηνιακού Μαριογκούλα

Ταμίας:

Κουρτέση – Βιδάλη Σμαρούλα

Μέλος:

Κορκοδείλου – Τατάκη Ανδριάνα

 

 

Τακτικά μέλη Εξελεγκτικής  Επιτροπής

Λιοπύρου Ανδριάνα

Τατάκης Αντώνιος

Τατάκης Κωνσταντίνος

 

Αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ.

Γαρύφαλλος Δημήτριος

Κουρτέση – Καρκάκη Άρτεμις

 

Αναπληρωματικό μέλος Ε.Ε.

Καλογρίδη Μοσχούλα

 

Σας ευχαριστούμε  για την μεγάλη συμμετοχή σας στις διπλές εκλογικές διαδικασίες και σας υποσχόμαστε, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το Μουσείο μας. Συνεχίζουμε το έργο του Συλλόγου με όρεξη και αγάπη για τη λαογραφική μας κληρονομιά αλλά και για το χωριό μας.

 

Ο Σύλλογος Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου Άνδρου αποκλειστικό σκοπό έχει την διατήρηση, συντήρηση, ανάδειξη, εμπλουτισμό και μόνιμη έκθεση της συλλογής παραδοσιακών αντικειμένων της καθημερινής ζωής των κατοίκων του χωριού μας ,αλλά και γενικότερα της Άνδρου.

 

Δύναμη μας είναι όλοι οι κάτοικοι του χωριού και δεχόμαστε αλλά και επιζητούμε κάθε είδους κριτική από αυτούς ,καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη. Η πρώτη μας κάνει καλύτερους και η δεύτερη ακόμα δυνατότερους.

 

Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε για να ενώνει και αυτή η ενωτική διάθεση θα είναι διάχυτη σε όλο το χρονικό διάστημα της θητείας μας. Η προσφορά του Συλλόγου στο χωριό μας είναι προφανέστατη όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα. Όλους μας ενώνει η αγάπη και η διάθεση προσφοράς στο Συνετί μας.

 

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και πάντα υγεία και ευτυχία στο σπιτικό σας.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Πρόεδρος

Η Γραμματέας

 

Δ. ΦΑΚΗΣ

Μ. ΤΗΝΙΑΚΟΥ

 

 
© 2010 Συνετί Άνδρου