ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ 2019 PDF Εκτύπωση E-mail

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 ο Σύλλογος Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου Άνδρου, πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου του χωριού μας, όπου τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος της ενορίας μας πατήρ Εμμανουήλ Λιαπάκης.

alt

 

alt

Στην συνέχεια δόθηκε κέρασμα από το Σύλλογο στο καφενείο του χωριού. Η ηλιόλουστη χειμωνιάτικη μέρα και η καλή διάθεση όλων μας, συντέλεσε στο να λάβει χώρα μια επιτυχημένη ομολογουμένως  εκδήλωση.

alt

 

alt

Η μαζική παρουσία των συγχωριανών μας, των μελών και φίλων του Συλλόγου, αποτελεί για εμάς επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλουμε για να συντηρούμε, διατηρούμε και να επικοινωνούμε το Λαογραφικό Μουσείο του χωριού μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ΔΣ σε όλες και σε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Όπως κάθε χρόνο έγινε και φέτος η καθιερωμένη βράβευση των συγχωριανών μας παιδιών που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

alt

 

alt

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αιδ/τος εφημέριος της ενορίας μας πατήρ Εμμανουήλ Λιαπάκης, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπάλλας Ελευθέριος, ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδωράκης Διαμαντής, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Λάσκαρης Δημήτρης, κ. Βιδάλης Νικόλαος, κ. Πολίτου Ελένη, κ. Τσατσομοίρου Αθηνά, κ. Βουραζέρης Τάκης, ο επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Καπάκης Γιάννης, ο Πρόεδρος του χωριού μας κ. Κουμαριανός Κωνστας, ο προεδρος της κοινότητας Ορμου Κορθιου  κ. Σκαρώνης Θωμάς, ο π. Δήμαρχος κ.Γιαννισης Δημήτριος, η επιθεωρήτρια του ΣΕΠΕ στην Άνδρο κ. Καλογρίδου Κατερίνα, η Προεδρος του Συλλόγου Γυναικων Κορθιου κ. Βάσω Καραντζοπούλου, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Λειβαδίων κ. Ρούλα Καλογρίδη.

 

alt

 

alt

 

 

Με τιμή το Δ.Σ.

 

 
© 2010 Συνετί Άνδρου