ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018 PDF Εκτύπωση E-mail

Το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 ο Σύλλογος Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου Άνδρου, διοργάνωσε μια μουσική βραδιά με λαϊκή και νησιώτικη ζωντανή μουσική, στον προαύλιο χώρο του μουσείου.

Η παρουσία των μελών μας, των συγχωριανών μας και φίλων του Συλλόγου  συνέβαλλαν σε μία ομολογουμένως επιτυχημένη εκδήλωση. Έντονη και η παρουσία των μικρών φίλων. Τα παιδιά βρήκαν την ευκαιρία να καθίσουν πάλι στα θρανία και να ζωντανέψουν την τάξη του σχολείου που υπάρχει στο μουσείο.

 

 

alt

 

 

Στο καλωσόρισμα των μελών και φίλων του Συλλόγου έγινε εκτενής αναφορά στη πορεία που ακολουθήσε τα τελευταία χρόνια το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, ενώ ανακοινώθηκε ότι μετά το πέρας του καλοκαιριού θα γίνουν εργασίες συντήρησης-ανάπλασης των εξωτερικών χώρων του μουσείου.

 

 

alt

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αιδ/τος του χωριού μας κ.Μανώλης Λιαπάκης, ο Παν/τος Αρχ/της κ.Αντώνιος Χορευτής, ο Δήμαρχος Άνδρου κ.Θεοδόσης Σουσούδης, ο Έπαρχος Άνδρου κ. Λοτσάρης Δημήτρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Δήμου Άνδρου κ.Μπάλλας Λευτέρης, ο αντιδήμαρχος κ.Θεοδωράκης Διαμαντής, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Τουρισμού κ. Πολίτου Ελένη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Βουραζέρης Τάκης και Τηνιακός Δημήτρης, ο Πρόεδρος του χωριού μας κ.Κουμαριανός Κώστας, η Πρόεδρος κ.Κουλούρη Μαρία και μέλη του ΔΣ του συγχωριανού μας Συλλόγου «ΤΟ ΣΥΝΕΤΙ», ο Πρόεδρος του Πανανδριακού Συλλόγου Ναυτικών κ. Τσαούσης Γιώργος και ο π. Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Λιοπύρος Κώστας.

 

 

alt

 

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς,  που τόσα χρόνια ενισχύεται την προσπάθειά μας με την παρουσία σας και την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, για τη διαχρονική αγάπη  και στήριξή σας, στη προσπάθειά μας να κρατάμε ζωντανή την λαογραφική μας ταυτότητα  και να μπορούμε να την μεταλαμπαδεύουμε στις νεότερες γενιές. 

 

Με τιμή το Δ.Σ.

 
© 2010 Συνετί Άνδρου