Χοροεσπερίδα Συλλόγου 24/03/18 PDF Εκτύπωση E-mail

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

ΣΥΝΕΤΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 ο Σύλλογος Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου Άνδρου, πραγματοποίησε την καθιερωμένη χοροεσπερίδα του, ανήμερα της Παναγίας της Θεοσκεπάστου,  στο κέντρο «Παραπόρτι».

Στην ομιλία του ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Γιαννάκης τόνισε τη μεγάλη ευθύνη όλων μας να διατηρήσουμε αλώβητη την πολιτιστική και λαογραφική κληρονομιά του τόπου μας, ενώ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την στήριξή τους και συμπόρευσή τους στη κοινή  μας προσπάθεια. Η βραδιά κύλησε όμορφα υπό τους νησιώτικους ήχους της ορχήστρας και ο χορός και το κέφι γέμιζαν την αίθουσα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Καπάκης Ιωάννης, ο αντιδήμαρχος κ.  Θεοδωράκης Διαμαντής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βιδάλης Νικόλαος, ο Πρόεδρος του χωριού μας κ. Κώστας Κουμαριανός, η  Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «ΤΟ ΣΥΝΕΤΙ» κ. Ειρήνη Κουμαριανού, ο Πρόεδρος του Πανανδριακού Συλλόγου Ναυτικών κ. Γιώργος Τσαούσης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου κ. Ρένα Σακελάρη, ο π. Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κώστας Λιοπύρος.

 

Με τιμή το Δ.Σ.

 

alt

 

alt

 

 

alt

 

alt

 
© 2010 Συνετί Άνδρου