Δελτίο Τύπου για την κοπή πίτας 13-02-2016 PDF Εκτύπωση E-mail

Το Σαββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 ο Σύλλογος Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου Άνδρου, πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας, στο κατάστημα «ΔΙΠΟΤΑΜΑΤΑ» στον κεντρικο σταθμο του χωριού μας.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αιδεσιμότατος  του χωριού μας κ.Μανώλης Λιαπάκης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας κ.κ. Βουραζέρης Τάκης, Θεοδωράκης Διαμαντής, Λάσκαρης Δημήτρης, η προισταμένη της επιθεώρησης εργασίας Άνδρου κ. Καλογρίδη Αικατερίνη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΟ ΣΥΝΕΤΙ» κ. Καλογρίδης Γ., η Πρόεδρος του Θ.Ο.Α. κ. Πιττακίδου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαινητών κ. Χατζόγλου, ο ανιπρόεδρος του Συλλόγου Κοχύλου κ. Ψυχάκης, η κ. Στυλιανού και η κ. Καρυστινού από το Σύλλογο Λειβαδίων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Χώρας Άνδρου κ. Καλογρίδης Μ. και όπως συμβαίνει σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου μας, ο  π. Πρόεδρός μας κ. Κώστας Λιοπύρος.

 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Φακή Δημήτρη ένας σύντομος οικονομικός απολογισμός για το οικονομικό έτος 2015, ενώ τονίστηκε η ανάγκη διεξαγωγής απεντόμωσης εντός του χώρου του Μουσείου, έως τις αρχές της θερινής περιόδου. Ανακοινώθηκε η χειμερινή χοροεσπερίδα ανήμερα της Παναγίας της Θεοσκεπάστου, καθώς και  η διενέργεια εκλογικών διαδικασιών του Συλλόγου  σε χρόνο που θα γνωστοποιηθεί εγγράφως στα μέλη του Συλλόγου. Τέλος απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι στους νέους φοιτητές του χωριού μας, ως ελάχιστη ένδειξη επιβράβευσης των κόπων τους.

 

Το ΔΣ του συλλόγου μας για άλλη μια χρονιά ακόμα εισέπραξε με την παρουσία σας  την αναγνώριση και την αποδοχή του έργου του στη μικρή μας κοινωνία. Ευχαριστούμε πολύ τόσο τους εκπροσώπους της  τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και των πολιτιστικών συλλογών άλλα και τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου μας που παρευρέθηκαν μαζί μας για να κόψουμε τη πίτα μας. Αυτό σηματοδοτεί για μας  μια ελπιδοφόρα χρόνια για την ευόδωση σκοπού μας .

 

 

 

 
© 2010 Συνετί Άνδρου