Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης 15-01-2012 PDF Εκτύπωση E-mail

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΦΙΛΩΝ  ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ  ΜΟΥΣΕΙΟΥ  ΣΥΝΕΤΙΟΥ

ΠΡΟΣ  ΤΑ
ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Άνδρος 15-11-2011
Αριθμ.Πρωτ.40

Αγαπητά μέλη και φίλοι μας

 

Απολογιστική Γενική Συνέλευση - κοπή πίττας - Ημερολόγιο 2012

 

Με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου και σύμφωνα με το άρθρο 7- παράγραφος 1 του καταστατικού μας, την Κυριακή 15.1.2012 πραγματοποιούμε απολογιστική Γενική Συνέλευση και κοπή της πίττας μας μετά τη Θεία λειτουργία στον Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Συνετίου και περί ώρα 10.00.-

 

Στην εκδήλωση αυτή καλούμε όλα τα μέλη μας και ανεξαίρετα όλους τους φίλους του Συλλόγου να παραστούν. Θα ακολουθήσει σύμφωνα με το έθιμο και με έξοδα του Συλλόγου, δεξίωση στα 2 καφενεία του χωριού μας.

 

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, το Δ.Σ. επίσης απεφάσισε την εκτύπωση και δωρεάν διάθεση ημερολογίου 2012 που αφιερώνεται εφέτος ,τιμής ένεκεν, στους εμπόρους και επαγγελματίες της ΄Ανδρου και την ανάγκη δημιουργίας συνείδησης τοπικού καταναλωτή και στήριξης της αγοράς μας.

 

Τέλος θα παρακαλέσουμε τα μέλη μας να φροντίσουν για την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων με τις συνδρομές τους στον Σύλλογο ,όπου εμφανίζονται οφειλές παρελθόντων ετών σε συνημμένες καταστάσεις και όλοι για τις συνδρομές έτους 2012, σε συνεννόηση με την Ταμία κα Σμαρούλα Κουρτέση τηλ. 6972887121.

 

Καλή και ευτυχισμένη Χρονιά, με υγεία και κύρια αισιοδοξία .

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κ. Λιοπύρος                                                         Μ. Τηνιακού     

 
© 2010 Συνετί Άνδρου